Spaans voor halfgevorderden

Niveau A1 naar A2

In de cursus Spaans voor halfgevorderden bereik je niveau A2 in 30 weken, namelijk 3 modules 10 weken.
Onze aanpak is gericht op veel oefenen: wekelijks krijg je van ons een les van 1 uur en een oefensessie van 1 uur, oftewel 2 uur per week.
Een boek kopen is niet nodig.
Lees hieronder wat je gaat leren in de modules Spaans halfgevorderden 1.1., Spaans halfgevorderden 1.2. en Spaans halfgevorderden 1.3.

Spaans halfgevorderden 1.1

PRIJS € 175
Cursusduur: 10 weken
Aantal lessen: 20 lessen
Je krijgt bij ons per module 10 wekelijkse taallessen van 60 min. + 10 wekelijkse oefensessies van 1 uur, houd rekening met 1-2 uur zelfstudie per week. Een boek kopen is niet nodig.
Deze cursus  is een vervolg op de cursus Spaans beginners 1.3.
Aan het eind van deze cursus kun je onder andere telefonische gesprekken voeren, vertellen over je dagelijkse routine, een zakenreis plannen en een sollicitatiegesprek voeren.

Naast de nodige vocabulaire gaan we dieper in op voorzetsels, verleden tijden, regelmatige en onregelmatige werkwoorden, vergelijkingen en overtreffende trap, het gebruik van het woord ‘se’, de voltooide tijd en het gerundium.

In de oefensessies van de cursus Spaans halfgevorderden 1.1, ga je samen met je medecursisten werken aan je Spaans. Het materiaal, zoals onder andere oefeningen en video´s, krijg je van de docent, je hoeft dus geen leerboek te kopen. De bedoeling van de oefensessies is dat je veel oefentijd krijgt, wat uiteindelijk erg bepalend is voor je vooruitgang. Je gaat in iedere oefensessie werken in een groep van 2 of 3 cursisten, voor elke oefensessie zal de groep anders van samenstelling zijn. Dit doen we zodat je iedere keer met iemand anders communiceert, lees: luisteren naar een andere uitspraak. Je zal gauw zien dat door het volgen van deze sessies je een enorme vooruitgang zal boeken. Over de voordelen van onze methode lees je meer van in Onze methode.

Spaans halfgevorderden 1.2

PRIJS € 175
Cursusduur: 10 weken
Aantal lessen: 20 lessen
Je krijgt bij ons per module 10 wekelijkse taallessen van 60 min. + 10 wekelijkse oefensessies van 1 uur, houd rekening met 1-2 uur zelfstudie per week. Een boek kopen is niet nodig.
Deze cursus  is een vervolg op de cursus Spaans halfgevorderden 2.1.
Aan het eind van de cursus kun je onder andere een huis beschrijven en woonruimte zoeken, over het verleden praten, over je routine in de verleden tijd praten.

Naast de nodige vocabulaire leer je de volgende grammaticale onderwerpen: verschil tussen ‘pretérito perfecto e indefinido’, wordt namelijk veel gebruikt in het Spaans, Futuro simple (toekomstige tijd), voorwaardelijke wijs, gebiedende wijs en bijzinnen.

In de oefensessies van de cursus Spaans halfgevorderden 1.2, ga je samen met je medecursisten werken aan je Spaans. Het materiaal, zoals onder andere oefeningen en video´s, krijg je van de docent, je hoeft dus geen leerboek te kopen. De bedoeling van de oefensessies is dat je veel oefentijd krijgt, wat uiteindelijk erg bepalend is voor je vooruitgang. Je gaat in iedere oefensessie werken in een groep van 2 of 3 cursisten, voor elke oefensessie zal de groep anders van samenstelling zijn. Dit doen we zodat je iedere keer met iemand anders communiceert, lees: luisteren naar een andere uitspraak. Je zal gauw zien dat door het volgen van deze sessies je een enorme vooruitgang zal boeken. Over de voordelen van onze methode lees je meer van in Onze methode.

Spaans halfgevorderden 1.3

PRIJS € 175
Cursusduur: 10 weken
Aantal lessen: 20 lessen
Je krijgt bij ons per module 10 wekelijkse taallessen van 60 min. + 10 wekelijkse oefensessies van 1 uur, houd rekening met 1-2 uur zelfstudie per week. Een boek kopen is niet nodig.

Deze cursus  is een vervolg op de cursus Spaans halfgevorderden 1.2. Hieronder leggen we uit wat je gaat leren.
In deze cursus gaan we dieper in op de onderwerpen uit de vorige cursussen vanuit communicatief oogpunt. Er zal nadruk gelegd worden op spreek- en luistervaardigheden, lettend op uitspraak en intonatie. Dat doen we onder andere met gespreksoefeningen, dictees en uitspraakspellen met tongbrekers. Deze cursus is niet toegankelijk als je woordenschat en grammatica niet is van het niveau halfgevorderden 1.2.

In de oefensessies van de cursus Spaans halfgevorderden 1.3, ga je samen met je medecursisten werken aan je Spaans. Het materiaal, zoals onder andere oefeningen en video´s, krijg je van de docent, je hoeft dus geen leerboek te kopen. De bedoeling van de oefensessies is dat je veel oefentijd krijgt, wat uiteindelijk erg bepalend is voor je vooruitgang. Je gaat in iedere oefensessie werken in een groep van 2 of 3 cursisten, voor elke oefensessie zal de groep anders van samenstelling zijn. Dit doen we zodat je iedere keer met iemand anders communiceert, lees: luisteren naar een andere uitspraak. Je zal gauw zien dat door het volgen van deze sessies je een enorme vooruitgang zal boeken. Over de voordelen van onze methode leer je meer over in Onze methode