Leer Spaans praten tijdens of na Duolingo lessen

Leer Spaans praten tijdens of na Duolingo lessen

Je bent lekker aan het oefenen met Duolingo of Babbel en wilt de volgende stap nemen: leer Spaans praten tijdens of na Duolingo lessen.
Dat is immers waarom je een taal leert. Waar vind je nou partners om mee te oefenen?
Die het liefst je ook nog corrigeren en inspireren om een volgend niveau te halen?

Uit ervaring weten we dat er veel prima apps zijn die niet voor niets heel populair zijn. Vaak zien we ook dat de gebruikers het geleerde in de praktijk willen brengen.
Daar kunnen we je bij helpen! Lees gauw verder.

Vloeiend worden met een taal app

Vaak vraagt men zich dus af hoe vloeiend te worden in een taal na een tijdje met een taal app geoefend te hebben. Een leuk artikel daarover is Where you stand after finishing a Duolingo course.
Op het forum van Duolingo kwamen we de volgende post en comments tegen die je wellicht ook interessant vindt: Continue learning after Duolingo.

Het gebruiken van een taal applicatie heeft z’n voor- en nadelen, evenals het les volgen met een docent.
Feit is dat je met een taal app woorden en korte zinnen gaat leren maar niet goed gaat kunnen communiceren.
Maar, eerlijk waar, als je al een tijdje een taal app hebt gebruikt dan is je inschrijven voor een beginnerscursus Spaans eigenlijk een beetje zonde van je tijd!

Om vloeiend te worden in een taal, of gewoon te communiceren in de taal, moet je oefenen met converseren. Niets meer en niets minder. Je kunt bijvoorbeeld geen karate held worden door naar Bruce Lee films te kijken.

Speciaal voor deze groep leerlingen, die de taal leren met een taal app, hebben wij conversatielessen.  Lessen waarin je verder bouwt aan jouw taalvaardigheden die je hebt opgedaan met jouw favoriete taalapp.

Je kunt deze lessen beschouwen als een aanvulling op jouw Duolingo of Babbel lessen. De lessen bestaan uit kleine groepen met een docent Spaans.

Hoe werkt het?

Je krijgt 3 dagen voor de les een ‘onderwerp’ per email toegestuurd. Je hebt dus 3 dagen de tijd om je even voor te bereiden.
In de conversatieles gaat onze docent met jou converseren en waar nodig corrigeren. De docent gaat letten op jouw uitspraak, zinsconstructie, en als het goed gaat ook nog andere tijden introduceren zodat je lekker geprikkeld wordt.

Onze docent heeft jaren ervaring en zal ieder keer een nieuw onderwerp geven voor de volgende les of juist verder ingaan op het onderwerp.
Zo realiseer je je doel, vloeiend praten in het Spaans.

Het resultaat? Pues muy sencillo, hablarás español

We werken in reeksen van 5 lessen per cyclus, elke week krijg je een les. Een reeks kost 50 euro.
Elke week krijg je van ons de onderwerpen toe gemaild zodat je je kunt voorbereiden.
Wil je meedoen?

Leer Spaans praten tijdens of na Duolingo

Of elke andere taal app!
Wees er snel bij want we werken met kleine groepen.
Om mee te doen stuur je ons een e-mail met de tekst ‘ik wil meedoen’ en dan sturen we je de lesdatums door. Geef s.v.p. in de e-mail aan hoever je bent met jouw favoriete taalapp.
Lijkt het je wat? Stuur ons een bericht.

PS: wil je andere leuke posts lezen? Klik dan hier voor onze blog.
Populaire posts zijn bijvoorbeeld: 4 manieren om eet smakelijk in het Spaans te zeggen en Schelden in het Spaans.

LP taalcursussen is ontstaan door een jarenlange samenwerking tussen leerling Spaans en docent. Hoe lang moet je les volgen voordat je vloeiend wordt in het Spaans? Wij hebben hier goed over nagedacht. Anders dan de traditionele scholen bieden wij innovatieve concepten aan waardoor je sneller Spaans gaat leren.

 

1 gedachte over “Leer Spaans praten tijdens of na Duolingo lessen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *