Spaans voor beginners

Niveau A0 naar A1

In 30 weken naar niveau A1.
In de cursus Spaans voor beginners ga je al aardig wat leren en je gaat aan het eind al Spaans kunnen spreken.
Wij vinden dat je het snelst een taal leert door veel te communiceren in de taal. Daarom krijg je bij ons naast de taallessen ook nog oefensessies. In de oefensessies werk je een uur lang aan je communicatieve vaardigheden.
Lees hieronder wat je gaat leren in de modules, Spaans beginners 1.1, Spaans beginners 1.2 en Spaans beginners 1.3.
Een boek kopen is niet nodig.

Spaans beginners 1.1

PRIJS: €16 per week of €150 als je in 1x betaalt
Cursusduur: 10 weken
Aantal lessen: 20 lessen
Je krijgt bij ons per module 10 wekelijkse taallessen van 1 uur + 10 wekelijkse oefensessies van 1 uur, houd rekening met 1-2 uur zelfstudie per week. Een boek kopen is niet nodig.
Deze cursus  is bedoeld voor cursisten die nooit eerder Spaanse les hebben gevolgd. Aan het eind van de cursus kun je het Spaans goed uitspreken, groeten en afscheid nemen, jezelf en iemand anders voorstellen, feliciteren en bedanken, en leren we je basis uitdrukkingen en het uitdrukken van persoonlijke interesses en voorkeuren.

Naast de benodigde vocabulaire worden de volgende onderwerpen behandeld: lidwoorden en zelfstandige naamwoorden, vragende voornaamwoorden (vraagwoorden) zoals: wat, wie, wanneer en waar, bijvoeglijke naamwoorden en bijwoorden, regelmatige en onregelmatige werkwoorden in de tegenwoordige tijd, het verschil tussen ‘ser y estar’ en voorzetsels.

In de oefensessies van de cursus Spaans beginners 1.1, ga je samen met je medecursisten werken aan je Spaans. Het materiaal, zoals onder andere oefeningen en video´s, krijg je van de docent, je hoeft dus geen leerboek te kopen. De bedoeling van de oefensessies is dat je veel oefentijd krijgt, wat uiteindelijk erg bepalend is voor je vooruitgang. Je gaat in iedere oefensessie werken in een groep van 2 of 3 cursisten, voor elke oefensessie zal de groep anders van samenstelling zijn. Dit doen we zodat je iedere keer met iemand anders communiceert, lees: luisteren naar een andere uitspraak. Je zal gauw zien dat door het volgen van deze sessies je een enorme vooruitgang zal boeken. Over de voordelen van onze methode lees je meer van in Onze methode.

Spaans beginners 1.2

PRIJS: €16 per week of €150 als je in 1x betaalt
Cursusduur: 10 weken
Aantal lessen: 20 lessen
Je krijgt bij ons per module 10 wekelijkse taallessen van 1 uur + 10 wekelijkse oefensessies van 1 uur, houd rekening met 1-2 uur zelfstudie per week. Een boek kopen is niet nodig.
Deze cursus  is een vervolg op de cursus Spaans beginners 1.1. Aan het eind van deze cursus kun je onder andere korte gesprekken in winkels en restaurants voeren, het recept van je favoriete gerecht uitleggen, vragen om en geven van advies, praten over je vrije tijd en je persoonlijke smaak.

In deze cursus gaan we dieper in op de grammatica en komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: reflexieve werkwoorden en woorden die anders dan in het Nederlands gebruikt worden, zoals: het woord ‘moeten’ dat in het Spaans 2 vormen kent (’tener que’ en ‘necesitar’), het woord ‘gustar’, het woord ‘moeten’ (‘deber’ en ’tener que’).

In de oefensessies van de cursus Spaans beginners 1.2, ga je samen met je medecursisten werken aan je Spaans. Het materiaal, zoals onder andere oefeningen en video´s, krijg je van de docent, je hoeft dus geen leerboek te kopen. De bedoeling van de oefensessies is dat je veel oefentijd krijgt, wat uiteindelijk erg bepalend is voor je vooruitgang. Je gaat in iedere oefensessie werken in een groep van 2 of 3 cursisten, voor elke oefensessie zal de groep anders van samenstelling zijn. Dit doen we zodat je iedere keer met iemand anders communiceert, lees: luisteren naar een andere uitspraak. Je zal gauw zien dat door het volgen van deze sessies je een enorme vooruitgang zal boeken. Over de voordelen van onze methode lees je meer van in Onze methode.

Spaans beginners 1.3

PRIJS: €16 per week of €150 als je in 1x betaalt
Cursusduur: 10 weken
Aantal lessen: 20 lessen
Je krijgt bij ons per module 10 wekelijkse taallessen van 1 uur + 10 wekelijkse oefensessies van 1 uur, houd rekening met 1-2 uur zelfstudie per week. Een boek kopen is niet nodig.
Deze cursus  is een vervolg op de cursus Spaans beginners 1.2. Hieronder leggen we uit wat je gaat leren.

In deze cursus gaan we dieper in op de onderwerpen uit de vorige cursussen vanuit communicatief oogpunt. Er zal nadruk gelegd worden op spreek- en luistervaardigheden, lettend op uitspraak en intonatie. Dat doen we onder andere met gespreksoefeningen, dictees en uitspraakspellen met tongbrekers. Deze cursus is niet toegankelijk als je woordenschat en grammatica niet is van het niveau Spaans beginners 1.2.

In de oefensessies van de cursus Spaans beginners 1.3, ga je samen met je medecursisten werken aan je Spaans. Het materiaal, zoals onder andere oefeningen en video´s, krijg je van de docent, je hoeft dus geen leerboek te kopen. De bedoeling van de oefensessies is dat je veel oefentijd krijgt, wat uiteindelijk erg bepalend is voor je vooruitgang. Je gaat in iedere oefensessie werken in een groep van 2 of 3 cursisten, voor elke oefensessie zal de groep anders van samenstelling zijn. Dit doen we zodat je iedere keer met iemand anders communiceert, lees: luisteren naar een andere uitspraak. Je zal gauw zien dat door het volgen van deze sessies je een enorme vooruitgang zal boeken. Over de voordelen van onze methode leer je meer over in Onze methode.