Hoog gekwalificeerde docenten

Je gaat les krijgen van hoog gekwalificeerde docenten die veel ervaring hebben in het doceren van de taal.
Hieronder een korte introductie van de docenten Spaans en Italiaans.
docenten-cursus-spaans-en-italiaans
docenten-spaans-MireiaIzquierdo

Docent Spaans

Mireia Izquierdo de Benito is afgestudeerd als docent Spaans aan de Universidad Nebrija (Madrid) en heeft 7 jaar ervaring in het doceren aan volwassenen en kinderen. Na haar studie heeft Mireia haar kennis verder verdiept middels diverse cursussen zoals: “Programa de Desarrollo Profesional de Enseñanza del Español” (Universidad de la Rioja, España), “Creación de materiales en la era postmétodo” y “Crear, divertirse y aprender” (Escuela Klett Sprachen, Colonia, Alemania), “Aprendizaje informal de lenguas extranjeras en edades tempranas” y “La enseñanza de ELE en edades tempranas a través de la música y el movimiento” (Instituto Cervantes Utrecht, Holanda). Mireia is een gecertificeerde DELE examinator (niveau A2 / B1). Ze heeft les gegeven in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Hilversum, Barcelona, Valencia, Milan en heeft les gegeven voor verschillende bedrijven.

Docent Italiaans

Alice Fatone is afgestuurd docent Italiaans en is in bezit van het Ditals diploma om Italiaans te doceren aan niet Italiaans sprekenden. Zijn heeft daarnaast in Frankrijk een Master titel behaald in Filologie en is momenteel bezig haar doctor titel te halen aan de universiteit van Valencia, waar ze ook Italiaans doceert.
Alice heeft daarnaast als  docent Italiaans gewerkt aan de Universiteiten van Toulouse en Bordeaux (Frankrijk), Santiago de Chile, Bolonia en Camerino (Italië).
Ze is co-auteur van de didactische boeken
“Passato Prossimo e imperfetto” (Almaedizioni) en “Tanto per parlare” (Loescher).

 

Docent Spaans

Amanda Romano Rubio is afgestuurd docent aan de universiteit van Lleida en is gecertificeerd DELE examinator A1/A2. Daarnaast heeft Amanda journalistiek gestudeerd aan de universiteit van Valladolid. Zij heeft gewerkt in Engeland en Nederland. Bij ELE Internacional heeft Amanda zich verdiept in het online cursus geven. Amanda doceert al sinds 2017 online.