Volg een gratis proefles om een beeld te krijgen van onze werkwijze en of het wat is voor je.
Volg onze cursus al vanaf €7,50 per uur.

De voordelen van onze methode​

Hoe leer je snel Spaans of Italiaans?

De beste methode om een taal te leren is om veel te oefenen, een uur les per week met alleen huiswerk is helaas niet voldoende.
Daarom deze cursus. Op een geheel andere en leuke manier. Je gaat de taal leren door theorie met voldoende oefening te combineren.

Wij willen dan ook dat als je de cursus bij ons hebt gevolgd, dat je ook daadwerkelijk de taal kunt spreken!
In een reguliere taalles ben je doorgaans aan het luisteren naar een andere leerling of de docent. Het is pas wanneer een directe vraag wordt gesteld dat er echt sprake is van ‘actieve’ communicatie. Hoeveel minuten actieve communicatie krijg je in een reguliere les?

Daarom krijg je bij ons interactieve lessen met een docent en daarnaast wekelijkse oefensessies. Beide lessen zijn op elkaar afgestemd. Oefensessies zijn sessies waarin je met je medecursisten, op ontspannen en leuke wijze, opdrachten gaat uitwerken. Je bent een uur lang echt aan het communiceren. Zo leer je snel Spaans of Italiaans. De opdrachten helpen je het geleerde uit de taallessen eigen te maken. De oefensessies zijn afgestemd op de taallessen, zodat je echt vooruitgang boekt. Dus niet thuis in je eentje oefenen maar juist communiceren met anderen.

Een taalles en een oefensessie

Wij werken met modules, elke module bestaat uit 10 taallessen en 10 oefensessies. Elke taalles duurt, afhankelijk van de module 60 of 75 minuten. In de taallessen ga je verschillende onderwerpen leren en oefenen, de docent let daarbij op je uitspraak en of je nog alles goed begrijpt. Na elke les krijg je van de docent de behandelde leerstof mee. Het is niet nodig een boek te kopen!
Voor de oefensessies krijg je van de docent spreek-, lees- en luisteropdrachten mee. Deze ga je vervolgens in de oefensessies met je medecursisten oefenen. In de oefensessies ga je, steeds in wisselende groepen van 2 tot 3 medecursisten van jouw niveau, een uur lang oefenen, oftewel een uur lang communiceren. Van meet af aan ga je steeds datgene wat je geleerd hebt oefenen. Daarnaast moet je rekenen op 1 tot 2 uur zelfstudie.

Wat heb je verder nodig?

Het enige wat je nodig hebt is een pc, laptop of mobiel met camera en microfoon. Voor aanvang van de les ontvang je een link en een code om de les te volgen of deel te nemen aan de oefensessie. Je hoeft vooraf niets te installeren.